Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt.

Ki vizet ad, életet ad...

Ügyféltájékoztatók

Tiszatenyő- vízminőség tájékoztató

Tájékoztatjuk Tiszatenyő lakosságát, hogy a Törökszentmiklós és Térsége Ivóvízminőség-javító Önkormányzati Társulás beruházást valósított meg a szolgáltatott ivóvíz minőségének javítása érdekében.

A beruházás eredményeként új vas, mangán és ammónium-mentesítő technológia került kiépítésre a hálózat rekonstrukciós munkákon túl, valamint megvalósultak a Település teljes ivóvízhálózatát érintő mechanikai hálózattisztítási munkálatok is annak érdekében, hogy a megváltozott vízminőségi határértékeknek a Település ivóvize megfeleljen.

Felelős szolgáltatóként fokozott figyelmet fordítunk a víz minőségének javítására, ezért megkezdjük az ivóvízhálózat újbóli mosatását, illetve a vízkezelő-technológia beállítását.

Felhívjuk a Település Lakosainak figyelmét arra, hogy az új technológiáról érkező ivóvíz a korábban megszokottól eltérő, köszönhetően a vízben az egészségügyi határértékeket meghaladó összetevők csökkenésének. A változás a tisztítási technológia velejárója, az ivóvíz jellegzetes fémes íze megszűnt, nem hagy sárga-barna rozsdás foltokat a tároló edények falán, szanitereken Az ivóvízben alkalmanként enyhe fertőtlenítőszer szag, íz jelentkezhet. Ezzel egyidejűleg a vízben forraláskor enyhe lerakódás jelentkezhet, mely az ivóvíz természetes ásványi só tartalmából származik, ez az emberi szervezet számára nem jelent egészségügyi kockázatot.

A fentiek az ivóvíz minőségét kizárólag pozitívan befolyásolják, így a Lakosság egészséges, jó minőségű és az előírásoknak minden tekintetben megfelelő ivóvízhez juthat.

A víz minőségével és a szolgáltatással kapcsolatos észrevételeket közvetlenül az Üzemeltető Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. Call Center 06/40 180-124 telefonszámán szíveskedjenek jelezni.

Megértésüket Köszönjük!

Tiszagyenda- Lakossági tájékoztató

Felhívjuk Tisztelt Felhasználóink figyelmét, hogy a településen megszűnt az átmeneti ivóvízellátás.

Mivel a legutolsó mintavételi eredmények az arzén tartalom tekintetében megfelelnek a kormányrendeletben előírt határértékeknek, így az ÁNTSZ a korábbi határozatában elrendelt átmeneti ivóvízellátást 2017.02.20-ával megszűntette.

Megértésüket köszönjük. 

Nagyiván - átmeneti vízellátás (lajtos kocsi)megszűnése

Tájékoztatjuk tisztelt felhasználóinkat, hogy mivel megfelelő az ivóvíz minősége, ezért Nagyivánban 2017.02.20-tól az átmeneti vízellátás (lajtos kocsi) megszűnik a településen!

Nagyiván település ivóvízhálózatán az akkreditált laboratórium által 2016. december 14-én és 2017. január 23-án végzett vízvizsgálati eredmények azt mutatják, hogy a településen szolgáltatott víz minősége minden értékben megfelel a minőségi követelményekről és az ellenőrzés rendjéről szóló 201/2001. (X.25.) Korm. rendeletben meghatározott határértékeknek. Ezért a Jász – Nagykun – Szolnok Megyei Kormányhivatal Karcagi Járási Hivatal Népegészségügyi Osztálya engedélyezte az átmeneti vízellátás megszüntetését.

Az engedély értelmében, a település víziközmű-szolgáltatójaként a Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. tájékoztatja Tisztelt Felhasználóit, hogy 2017.02.20-tól Nagyivánban megszünteti az átmeneti vízellátást (lajtos kocsi).

Keresés

Közadatkereső

Óraállás bejelentő

Vízdíj kalkulátor

 

 

148x296

grundfos

LÁTÓKÉPI TÓFÜRDŐ