Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt.

Ki vizet ad, életet ad...

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Üzemigazgatóság

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Üzemigazgatóság bemutatása

Cím: 5000 Szolnok, Thököly út 83.

Telefonszám: +36 56/887-027

Üzemigazgató: Szabó Péter

Műszaki vezető: Szabó Csaba

Gazdasági vezető: Berényi Mária

A TRV Zrt. Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Üzemigazgatósága 4 megye (Jász-Nagykun-Szolnok megye, Pest megye, Heves megye, Csongrád megye), 85 településén végez víziközmű-szolgáltatást. A korábban is üzemeltetett településekhez 2015-ben csatlakozott Kunmadaras és a Tápió mente települései közül Bénye, Káva, Kóka, Pánd, Sülysáp, Szentlőrinckáta, Tápióbicske, Tápiógyörgye, Tápióság, Tápiószele, Tápiószentmárton, Tápiószőlős, Tóalmás, Újszilvás, Úri. A 2011-ben megkezdődött integráció kiemelkedő éve 2013 volt, amit egy lassúbb ütemű, ám továbbra is folyamatos bővülés követ.

 

JNSZM Üzemigazgatóság által üzemeltetett települések számának alakulása

 

 

JNSZM Üzemigazgatóság által üzemeltetett települések – ágazati bontásban

 

A folyamatos bővülések természetesen folyamatos szervezeti átszervezést is igényelnek. Ezért már a változások megkezdésekor is olyan szervezeti egység kidolgozása, felépítése volt a cél, melybe bármikor beilleszkedhetnek az újonnan csatlakozó települések. Jelenleg a TRV Zrt. Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Üzemigazgatóságán belül a Jászsági és Kunsági Üzemmérnökség fogja össze a Jászsághoz tartozó 2, és a Kunsági 4 üzemegység szakmai feladatait.

 

 

JNSZM Üzemigazgatóságunk legfőbb célja az üzemeltetési feladatok magas színvonalú ellátása a mindenkor hatályos, környezetvédelmi szakterülethez kapcsolódó jogszabályok betartásával. Üzemigazgatóságunk törekszik arra, hogy az üzemeltetés során mindenkor az elérhető legjobb technikát alkalmazza, és szem előtt tartsa a fenntarthatósági kritériumokat. Ennek a környezettudatos tevékenységnek köszönhető, hogy folyamatos védelmet tudunk biztosítani a környezeti elemeknek amellett, hogy a Társaság társadalmi szerepvállalását is növeljük. A környezettudatos szemléletmód kialakítását és a jogkövető tevékenység folytatását célozzák az üzemeltetési tevékenységet ellátó kollégák részére szervezett környezetvédelmi oktatások.

Keresés

Közadatkereső

Óraállás bejelentő

Vízdíj kalkulátor

 

grundfos

LÁTÓKÉPI TÓFÜRDŐ